رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

خوراک زبان با سس قارچ
ساعت ٦:۳٢ ‎ب.ظ روز شنبه ٢٩ امرداد ۱۳٩٠  کلمات کلیدی:


مواد لازم:

زبان گوساله 1 عدد

سرکه 1 لیتر

پیاز -هویج-کرفس و یک دسته کوچک جعفری-  مقداری

برگ بو  2 برگ

دانه فلفل-سیر و زردچوبه

قارچ 300 گرم

آرد 2 ق غ

شیر 1 لیوان -خامه 2 ق غ

طرز تهیه:زبان را کاملا پاک کنیدوآنرا با سرکه و 1 لیوان آب به مدت 3 ساعت بخوابانید تا مواد لزج آن خارج شود.سپس آن را از سرکه درآورده و نیم ساعت با آب بخیسانید .

سپس با آب و پیاز وهویج وکرفس و یک دسته جعفری-و دانه فلفل و سیر وزردچوبه بپزید و کف روی انرا بگیرید.

و اجازه دهید 4-5 ساعت بپزد.سپس برش بزنید.

آرد را با کمی کره تفت دهید و سپس شیر را به آن اضافه کنید و بعد قارچهای تفت داده شده را مخلوط کنید.سس را روی زبان بریزید و کمی جوز هندی رنده شده رویش بپاشید.از  انواع سبزیجات و پوره برای دورچین غذا میتوانید استفاده کنید.