رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

تارت کرم وانیلی
ساعت ۱٢:٤٥ ‎ق.ظ روز یکشنبه ٢ امرداد ۱۳٩٠  کلمات کلیدی:


مواد پایه :بیسکویت سبوسدار 250 گرم

کره ذوب شده 75 گرم

شکلات رنده شده 60 گرم

مواد میانی :کرم وانیلی 2 پیمانه

خامه فرم گرفته 1 پیمانه

ژلاتین 1 ق س

اسانس وانیل چند قطره

انواع میوه

کرم وانیلی:شیر 250 میلی لیتر

نشاسته ذرت  25 گرم

پودر شکر 50 گرم

خامه فرم گرفته 150 گرم

برای تهیه کرم وانیلی شیر سرد را با نشاسته ذرت و شکر و وانیل مخلوط و بجوشانید تا غلیظ شود و سپس سرد کرده و با خامه مخلو ط کنید.

بیسکویت پودر شده و کره و شکلات را مخلوط و در قالب بریزید و10 دقیقه در فر بگذارید.ژلاتین را با 2.5 ق س آب سرد مخلوط و به روش بن ماری حل کنید.کرم وانیلی و خامه فرم گرفته و اسانس را با همزن بزنید و کم کم ژلاتین را اضافه کنید. روی پایه بیسکویتی میوه خرد شده ریخته و کرم وانیلی را بریزید و 4 ساعت در یخچال نگاه دارید .میتوانید روی این تارت را با انواع سیروپ یا ژله و میوه تزیین کنید.

برای نوع شکلاتی به کرم وانیلی شکلات رنده شده اضافه کنید.