رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

پلمبیر الگانس
ساعت ۱۱:٢٠ ‎ق.ظ روز چهارشنبه ۱٥ تیر ۱۳٩٠  کلمات کلیدی:



تخم مرغ 5 عدد
پودر شکر یک چهارم پیمانه
وانیل یک چهارم ق چ
...خامه فرم گرفته 2 پیمانه
نسکافه 2 ق س
آب گرم ا ق س
پودر کاکائو 1 ق س پر
میوه خرد شده یا بادام و...

قالب را با نایلون بپو شانید و یک ساعت در فریزر قرار دهیدتا کاملا خنک شود.
زرده را از سفیده جدا کرده -زرده را با یک دوم پودر شکر و وانیل بزنیدتا سفید و کشدار شود.سفیده را نیز بزنید و در حین زدن باقی پور شکر را اضافه کنید.و به زدن ادامه دهید تا فرم بگیرد.خامه را با سفیده و زرده مخلوط کرده مواد را به سه قسمت تقسیم کنید.
یک قسمت با نسکافه و یک قسمت با کاکائو ویکی را وانیلی قرار دهید .من اینجا یک لایه را با سیروپ توت فرنگی مخلوط کردم.
لایه اول را ساده ریخته 30 دقیقه در فریزر بگذارید و در این فاصله دو رنگ دیگر را در یخچال نگهداری کنید.بعد قالب را خارج کرده میوه یا بادام ...را اضافه کرده دوباره نیم ساعت در فریزر و سپس لایه نهایی را بریزید و 12 ساعت در فریزر قرار داده و سپس از قالب خارج کنید و با پودر کاکائو یا نارگیل یا انواع سیروپ تزئین کنید.