رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

شیر ماهی با سس ترش
ساعت ۱:٠٥ ‎ب.ظ روز دوشنبه ٢۳ خرداد ۱۳٩٠  کلمات کلیدی:


مواد اولیه :

  • شیر ماهی 800 گرم
  • روغن نصف پیمانه
  • نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم
  • سماق ساییده شده یک قاشق غذاخوری
  • زعفران دم‌کرده و آبلیمو از هر کدام دو قاشق غذاخوری
  • پیاز خلال شده یک عدد
  • گردو 1/3پیمانه
  • سیر تازه یک بوته
  • پیاز داغ سه قاشق غذاخوری
  • گشنیز و شنبلیله خرد شده و آب انار یک پیمانه
  • تمرهندی 250 گرم

شیر ماهی را برش‌زده و در موادی که شامل زعفران، سماق، آبلیمو، پیاز، فلفل، نمک و روغن است، به مدت چهار ساعت استراحت می‌دهیم. سپس آنها را سرخ کرده یا کباب می‌کنیم.

برای تهیه سس کمی کره یا روغن در تابه ریخته و سیر را به همراه سبزیجات خرد شده تفت می‌دهیم. تمرهندی را در یک پیمانه آب جوش خیس کرده و سپس صاف می‌کنیم و آب آن را به سبزیجات اضافه کرده و آب انار، گردو، پیاز داغ، نمک، فلفل و ادویه را افزوده و می‌گذاریم تا سس غلیظ شود. سپس با ماهی سرو می‌کنیم.

مجله شماره 58 صفحه 53

آموزش از شیما گلکار کارشناس آشپزی بین المللی