رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

استیک با سس ارده و فلفل
ساعت ۱٢:٥٠ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ٢٤ خرداد ۱۳٩٠  کلمات کلیدی:


مواد اولیه :

  • گوشت راسته گوساله 800 گرم
  • پیاز دو عدد
  • فلفل سیاه یک قاشق غذاخوری
  • روغن مایع و ارده از هر کدام یک پیمانه
  • رب انار غلیظ سه قاشق غذاخوری
  • سس کچاپ دو قاشق غذاخوری
  • آب جوش چهار قاشق غذاخوری
  • نمک و ادویه به میزان لازم

                                                                                                           

گوشت راسته را عمود بر خطوط بافت گوشت می‌بریم و چهار قسمت می‌کنیم. فلفل پیاز و روغن زده حداقل یک شبانه روز در یخچال می‌گذاریم. تابه چدنی را داغ کرده و استیک‌ها را یکی یکی در تابه قرار می‌دهیم و با حرارت زیاد کباب می‌کنیم تا آب نیندازد و در اواسط پخت نمک می‌زنیم. بر حسب تمایل می‌توانید استیک را آب‌دار، نیمه پخته و کاملا پخته با سس سرو کنید.

تهیه سس:تابه‌ای را روی حرارت گرم کرده و ارده را اضافه می‌کنیم. سپس رب انار و سس کچاپ را اضافه نموده و نمک و ادویه می‌زنیم و در پایان آب جوش را اضافه کرده و مرتب هم می‌زنیم.

نکتــه:اگر استیک پخته را ترجیح می‌دهید می‌توانید آن را بعد از در آوردن از تابه در فویل آلومینیومی به مدت پنج دقیقه قرار دهید.

مجله شماره 59 صفحه 25

آموزش از شیما گلکار کارشناس آشپزی بین المللی