رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

ماهی گریل با سس بادام
ساعت ٤:۱٩ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ۱٧ خرداد ۱۳٩٠  کلمات کلیدی:


مواد اولیه :

  • شیر ماهی 800 گرم
  • سرکه پنج قاشق غذاخوری
  • روغن نصف پیمانه
  • زنجبیل تازه رنده‌شده دو سانتی‌متر
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • زعفران دم‌کرده و آبلیمو از هر کدام دو قاشق غذاخوری
  • پیاز خلال شده یک عدد
  • پودر بادام و بادام پرک از هر کدام دو قاشق غذاخوری
  • کره و خامه از هر کدام چهار قاشق غذاخوری

طرزتهیه:                                                                                                   

 ابتدا شیر ماهی را برش‌زده و در موادی که شامل زعفران، سرکه، آبلیمو، زنجبیل، پیاز، فلفل، نمک و روغن است، به مدت چهار ساعت استراحت می‌دهیم. سپس در گریل آنها را کباب می‌کنیم.

حال برای تهیه سس ابتدا کره را در تابه ذوب کرده و بادام‌ها را اضافه و کمی تفت می‌دهیم. ادویه، نمک و فلفل می‌زنیم خامه را افزوده و از روی حرارت برمی‌داریم و سرکه را کم‌کم اضافه می‌کنیم . سس را روی ماهی ریخته و سرو می‌نماییم. می‌توانیم‌ این غذا را با انواع پلو سرو  کنیم.

مجله شماره 58 صفحه 13

آموزش از شیما گلکار کارشناس آشپزی بین المللی