رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

سالاد سیب زمینی آلمانی
ساعت ٤:٠٦ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ۱٧ خرداد ۱۳٩٠  کلمات کلیدی:


مواد اولیه :

  • سیب‌زمینی متوسط و تخم مرغ پخته از هر کدام دو عدد
  • خیار شور نصف پیمانه
  • ژامبون گوشت 100 گرم
  • پیازچه و برگ جعفری خردشده و سس مایونز از هر کدام 1/3 پیمانه
  • کنسرو ذرت یک پیمانه
  • سس خردل و سرکه از هر کدام یک قاشق غذاخوری
  • فلفل ساییده‌شده و نمک به میزان لازم

سیب‌زمینی‌ها را پوست کنده و حبه قندی درشت خرد می‌کنیم سپس در آب جوش ریخته با کمی نمک می‌پزیم. ژامبون و خیار شور را خرد می‌کنیم. در ظرف مورد نظر، اول سس‌ها را ریخته با سرکه وفلفل مخلوط می‌نماییم.

سیب‌زمینی را با سس مخلوط کرده و بعد بقیه مواد را اضافه نموده وهم می‌زنیم. سپس در ظرف مناسب سرو می‌کنیم.

مجله شماره 58 صفحه 91

آموزش ازشیما گلکار کارشناس آشپزی بین المللی