رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

ترتیلای سبزیجات
ساعت ۳:٥٦ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ۱٧ خرداد ۱۳٩٠  کلمات کلیدی:


مواد اولیه خمیر:

  • آرد گندم 225 گرم یا دو پیمانه
  • نمک یک قاشق چایخوری
  • کره یک قاشق غذاخوری
  • آب 120 میلی لیتر یا نصف پیمانه

مواد داخل ترتیلا:                                                                                                         

کدو، بادنجان و فلفل دلمه‌ای از هر کدام  یک عدد

کنسرو ذرت، قارچ، کرفس و هویج از هر کدام   یک پیمانه

 خامه  چهار قاشق غذاخوری

 نمک، فلفل و کره  به میزان لازم

 پنیر گودا یا چدار   150 گرم

طرز تهیه:                                                  

  آرد را به همراه نمک در کاسه گودی الک می‌کنیم. سپس کره نرم شده را اضافه و هم می‌زنیم تا بصورت گلوله ریز در آید.

آب را کم کم اضافه کرده تا خمیر نرمی بدست آید. خمیر را پوشانده و نیم ساعت استراحت می‌دهیم. خمیر را به 14 گلوله تقسیم و گلوله‌ها را با وردنه بصورت دایره 15 سانتی‌متری باز می‌کنیم. تابه‌ای را بدون روغن بر روی حرارت قرار داده تا داغ شود. سپس هر دو طرف خمیرها را در تابه حرارت می‌دهیم تا بپزد.

طرز تهیه مواد داخل ترتیلا:                                                        

 تمام سبزیجات را به ترتیب با کره  تفت داده، خامه و پنیر گودای خلال کرده روی آن می‌ریزیم و داخل نان قرار داده و سرو می‌کنیم.

نکتــه: می‌توانیم به جای آرد گندم از آرد ذرت استفاده کنیم.

مجله شماره 58 صفحه 29

آموزش ازشیما گلکار کارشناس آشپزی بین المللی