رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

پلو ارده
ساعت ٩:٤٢ ‎ق.ظ روز شنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳٩٠  کلمات کلیدی:


 

موادلازم برای 4 نفر:

برنج 3 پیمانه

پیاز و هویج 1 عدد

استاک مرغ 1 پیمانه

زرشک یک سوم پیمانه

سینه مرغ پخته شده 400گرم

ارده و خرما هرکدام یک دوم پیمانه

گردو مقداری

ادویه شامل هل – زیره-دارچین

نمک و روغن مقداری

 

مرغ پخته شده راخرد کنید.پیاز را نگینی خرد کرده و تفت دهیدتا طلائی شود..برنج را بشویید و همرا ه با هویج خرد شده با استاک مرغ و 4پیمانه آب به پیاز اضافه کنید.

در تابه ای 2 ق غ  روغن ریخته  خرما را با گردو و ادویه ها حرارت دهید و همراه با مرغ خرد شده به برنج اضافه کنید.

در پایان پخت ارده را اضافه کرده و برنج رادم کنید.

 

نکته:

به دلیل استفاده از ارده از روغن کمی برای تفت پیاز استفاده کنید.

.........................................................................................................................