رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

گراتن قالبی
ساعت ٦:۳۸ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ٢٧ اردیبهشت ۱۳٩٠  کلمات کلیدی:


مواد اولیه :

  • سبزیجات (کدو-بادنجان - قارچ-هویج -کلم بروکلی یا بروکسل) از هر کدام ٢٠٠ گرم
  • سس مایونز یک سوم پیمانه
  • سینه مرغ پخته و خرد شده و پنیر پیتزا از هر کدام 200 گرم
  • ورق یوفکا یا خمیر فیلو دو تا سه ورق
  • روغن، نمک و فلفل به میزان لازم

                                                                                                                          

 کدو، بادنجان وهویج را جداگانه با کمی روغن و نمک تفت می‌دهیم. سپس با مرغ خرد شده، پنیر پیتزا و سس مایونز مخلوط می‌کنیم.

داخل قالب‌ها را چرب کرده و خمیر را در قالب‌ها می‌گذاریم. از مواد آماده شده داخل آن ریخته و در پایان کمی پنیر می‌ریزیم  و در فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار می‌دهیم.

  اگر خمیر یوفکا در دسترس ندارید از نان لواش نازک استفاده کنید و قبل از قرار دادن نان در قالب آن را با مقدار مساوی از آب و روغن با قلم‌مو نمناک نمایید.