رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

لپلو بادام زمینی و فیله گریل
ساعت ۱۱:٢٤ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ۳۱ فروردین ۱۳٩٠  کلمات کلیدی:


مواد لازم  ( ۴ نفر):

  • گوشت فیله گوساله ٨٠0 گرم (به ازای هر نفر حدود ٢٠٠ گرم)
  • پیاز یک عدد
  • فلفل سیاه ساییده شده نصف قاشق غذاخوری
  • رشته پلویی یک پیمانه
  • برنج سه پیمانه
  • آب گوشت پنج پیمانه
  • پیازداغ سه قاشق غذاخوری
  • سس سویا و ورچستر هر کدام ٢ ق غ 
  • بادام‌زمینی یا "دانه صنوبر "بوداده و کشمش ریز از هر کدام نصف پیمانه
  • نمک و روغن به میزان لازم

 طرز تهیه:                                                                                                                                                        

 گوشت را به صورت برش استیکی و به ضخامت یک سانتی‌متر ببرید و با پیاز خلال‌شده و فلفل و سس ورچستر و کمی سس سویا  و روغن یک شبانه‌روز در یخچال قرار دهید.

برنج را با آب گوشت، نمک و پیاز داغ بپزید و در اواخر پخت کشمش، بادام زمینی و رشته پلویی را اضافه کرده و سپس دم کنید. در تابه چدنی یا بصورت گریل فیله‌ها را کباب کرده و نمک زده با پلو سرو کنید.

مجله شماره 51 صفحه 40

شیما گلکار کارشناس آشپزی بین المللی