رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

استیک مرغ با سس انار
ساعت ٢:۱۱ ‎ق.ظ روز چهارشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۸٩  کلمات کلیدی:


مواد اولیه :

  • سینه مرغ چهار عدد
  • پیاز یک عدد
  • زعفران دم کرده دو قاشق غذاخوری
  • آبلیمو یک قاشق مرباخوری
  • نشاسته ذرت‌ یک قاشق غذاخوری
  • رب انار نصف پیمانه
  • آب انار یک پیمانه
  • سس سویا دو قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و ادویه و روغن زیتون به میزان لازم

 

استیک مرغ با سس انار

 طرز تهیه:                                                                                               

 سینه مرغ را با زعفران، پیاز خلال، آبلیمو وکمی روغن زیتون و نمک مزه دار کرده و در یخچال سه ساعت استراحت دهید.

سپس از یخچال در آورده و سینه‌ها را کمی بکوبید. تابه را داغ کرده و استیک‌ها را درون تابه قرار داده بعد از سه الی چهار دقیقه برگردانده و طرف دیگر را کباب کنید. برای تهیه سس کمی روغن در تابه ریخته  وآب انار را با نشاسته، سس سویا و رب انارمخلوط کرده و حرارت دهید تا غلیظ شود.

استیک را با این سس سرو کنید.

مجله شماره 54 صفحه 16

آموزش از  شیما گلکار کارشناس آشپزی از ارومیه