رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

دلمه کلم برگ مجلسی
ساعت ۱٢:٠٠ ‎ق.ظ روز جمعه ۳٠ مهر ۱۳۸٩  کلمات کلیدی:

مواد لازم:برنج پخته شده    2پیمانه

گوشت چرخ کرده ٢۵٠گرم

کلم برگ ١ عدد

سبزی دلمه ٢۵٠گرم

پیازداغ یک دوم پیمانه

لپه یک دوم پیمانه

زرشک ۴ قاشق غذا خوری

خلال پسته وبادام به میزان لازم

شکر ٣قاشق غذا خوری

آبلیمو یک سوم پیمانه

روغن یا کره ١٠٠گرم

زعفران دم کرده یک چهارم پیمانه

نمک-فلفل-زرد چوبه-دارچین به میزان لازم

طرز تهیه:

کلم برگ درسته را با نمک وسرکه ١٠ دقیقه در آب بجوشانید.برگهارا از هم جدا کنید.کف قالب سیلیکونی را چرب کرده وکاملا با کلم برگ بپوشانید طوریکه از لبه قالب بیرون بریزد.برای تهیه مود داخل دلمه برنج را بپزید.سبزی را خردکرده گوشت چرخ کرده را با پیاز داغ تفت دهیدوادویه اضافه نماییدوسبزی را با مواد مخلوط کنید.لپه را جداگانه پخته و سپس شسته ودر صافی بریزید.زرشک را تفت دهید وسپس تمام مواد را با هم مخلوط وزعفران را اضافه کرده و۵دقیقه با حرارت ملایم میپزیم.در نهایت شکر وآبلیمو را اضافه کرده ومخلوط آماده را در قالب بریزیدو درون آنرا کاملا پر کنید.سپس برگهای کلم را روی سطح قالب بپوشانیدودر فر ١٨٠ درجه به مدت ٣٠ دقیقه قرار دهید.زرشک را با خلال پسته وبادام تفت داده وبا آن دلمه را تزیین کنید.

 

 شیما گلکار-کارشناس آشپزی بین المللی