رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

استیک با سس ارده و فلفل
ساعت ۱٢:٥٠ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ٢٤ خرداد ۱۳٩٠  کلمات کلیدی:
دسر کرم پنیری
ساعت ۱٢:٤٠ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ٢٤ خرداد ۱۳٩٠  کلمات کلیدی:
شیر ماهی با سس ترش
ساعت ۱:٠٥ ‎ب.ظ روز دوشنبه ٢۳ خرداد ۱۳٩٠  کلمات کلیدی:
ماهی گریل با سس بادام
ساعت ٤:۱٩ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ۱٧ خرداد ۱۳٩٠  کلمات کلیدی:
سالاد سیب زمینی آلمانی
ساعت ٤:٠٦ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ۱٧ خرداد ۱۳٩٠  کلمات کلیدی:
ترتیلای سبزیجات
ساعت ۳:٥٦ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ۱٧ خرداد ۱۳٩٠  کلمات کلیدی:
پنیر توفو
ساعت ٤:٥٤ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ۳ خرداد ۱۳٩٠  کلمات کلیدی:

پنیر توفو یکی از بهترین منابع پروتئین گیاهی است که از لوبیای سویا به دست می آید. از لوبیای سویا، شیر سویا تهیه میشود وبا افزودن ماده ای برای بریدن آن، پنیر سویا یا پنیر توفو تهیه می گردد. این محصول حاوی مقادیر زیادی امگا 3 است که برای حفظ سلامتی قلب حائز اهمیت می باشد. همچنین حاوی مقادیر بسیاری کلسیم می باشد که برای جلوگیری ورفع پوکی استخوان بسیار موثر است. در کتابهای دائره المعارف درباره خواص فوق العاده لوبیا سویا، شیر سویا و پنیر سویا( پنیر توفو ) به وفور سخن گفته شده است.