رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

پلو ارده
ساعت ٩:٤٢ ‎ق.ظ روز شنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳٩٠  کلمات کلیدی:
گراتن قالبی
ساعت ٦:۳۸ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ٢٧ اردیبهشت ۱۳٩٠  کلمات کلیدی:
مارچوبه-asparagus
ساعت ٤:٢٩ ‎ب.ظ روز شنبه ۱٠ اردیبهشت ۱۳٩٠  کلمات کلیدی:

این پدیده که به عنوان سلطان سبزیجات در بیشتر فرهنگهای خوراکی شناخته شده از نظر غذائی و خواص تندرستی قابل تعمق است و چینیها، مصری ها ،رومیها و یونانیها از دیرباز با آن آشنا بوده و از آن برای درمان یرقان،سرفه و بیماریها و نارسائیهای مثانه و مجاری ادرار ازآن استفاده میکردند.امروزه میدانیم که مارچوبه با ظهور در فصل بهار به بدن ما کمک میکند که سم های جمع شده در طول سال را ازبدنمان خارج یا دفع کند وبرای کسانیکه باپروستات مشکل دارند بسیار مفید است
درآشپزخانه نیز امروز میتوان به گونه های بسیار با مارچوبه خوراک پخت و از آن لذت برد در زیر هرعکس به کوتاهی در مورد آن نوشته ام و در زیر این نوشتار نیز کمی آگاهی کلی در مورد مارچوبه را مینویسم با امید به اینکه دوستان از آن استفاده کنند.امروزه در میادین میوه و تره بار بسادگی میتوان مارچوبه را تهیه کرد.در تهران، بهجت آباد، تجریش ومیدان انقلاب را من میشناسم
------------

در این عکس:مارچوبه سبز با سیب زمینی آب پز و پنیر محلی

برای دیدن عکسهای بیشتر روی ادامه مطلب کلیک کنید.