رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

پنکیک میوه های تابستانی
ساعت ۱٢:٤٤ ‎ق.ظ روز دوشنبه ٢٢ آذر ۱۳۸٩  کلمات کلیدی:
ترتیلا وسالسای ذرت
ساعت ۱٢:٤٢ ‎ق.ظ روز دوشنبه ٢٢ آذر ۱۳۸٩  کلمات کلیدی:
سالاد نیکوآز(نیسوآز)
ساعت ۱٢:٤٠ ‎ق.ظ روز دوشنبه ٢٢ آذر ۱۳۸٩  کلمات کلیدی:

مواد لازم:

کنسرو ماهی تن  ١ قوطی

تخم مرغ آب پز ٢-٣ عدد

لوبیا سبز پخته  ٢۵٠گرم

گوجه فرنگی  ۵/٠ کیلو

فلفل سبز تند ساطوری  ٢عدد

زیتون ١٠٠گرم

سرکه-روغن زیتون-نمک وفلفل۵/٠ پیمانه

تمام مواد را خرد ومخلوط کنید .

می توانید از مایونز نیز استفاده کنید.

 

شیما گلکار -کارشناس آشپزی بین المللی


سوفله مرغ
ساعت ۱٢:۳۸ ‎ق.ظ روز دوشنبه ٢٢ آذر ۱۳۸٩  کلمات کلیدی:

مواد لازم:

سس بشامل (سس سفید) ١ پیمانه

پنیر پیتزا(موزارلا) ١٠٠گرم

سفیده تخم مرغ  ٢ عدد

مرغ تفت داده شده  ٢پیمانه

سبزیجات خرد وسرخ شده ١پیمانه

ادویه نمک فلفل

سس بشامل را با مرغ وپنیر وسبزیجات مخلوط کرده وداخل قالب می ریزیم.

سفیده تخم مرغ را با همزن زده وروی مواد ریخته ودر نهایت در فر ١٨٠ به مدت ٢٠د قیقه قرار میدهیم .

شیما گلکار -کارشناس آشپزی بین المللی


شیر ماهی وسس
ساعت ۱٢:۳٦ ‎ق.ظ روز دوشنبه ٢٢ آذر ۱۳۸٩  کلمات کلیدی:


فراید رایس مرغ وسبزیجات
ساعت ۱٢:۳٥ ‎ق.ظ روز دوشنبه ٢٢ آذر ۱۳۸٩  کلمات کلیدی:
کباب شیر ماهی
ساعت ۱٢:۳۱ ‎ق.ظ روز دوشنبه ٢٢ آذر ۱۳۸٩  کلمات کلیدی:


کوکتل میگو
ساعت ۱٢:٢۸ ‎ق.ظ روز دوشنبه ٢٢ آذر ۱۳۸٩  کلمات کلیدی:


میتلف
ساعت ۱٢:٢٦ ‎ق.ظ روز دوشنبه ٢٢ آذر ۱۳۸٩  کلمات کلیدی:
مرغ شکم پر
ساعت ۱٢:٢٢ ‎ق.ظ روز دوشنبه ٢٢ آذر ۱۳۸٩  کلمات کلیدی:


لابستر
ساعت ۱٢:۱٧ ‎ق.ظ روز دوشنبه ٢٢ آذر ۱۳۸٩  کلمات کلیدی:


کباب کره ای
ساعت ۱۱:۳۱ ‎ب.ظ روز جمعه ۱٩ آذر ۱۳۸٩  کلمات کلیدی:

 

 

 

مواد لازم:

راسته گوسفند یاسینه یا ران مرغ ۵٠٠ گرم

سس سویا ٢/١ پیمانه

سیر ۴ حبه

فلفل قرمز ١ ق چ

زنجبیل ١ ق چ

شکر ١ ق غ

ارده ۴ ق غ

روغن به میزان لازم

سبزیجات مانند(کدو, قارچ ,پیاز نقلی)

طرز تهیه :

ابتدا گوشتها را بصورت تکه ای یا نواری برش زده وسپس هر کدام را جداگانه با مواد بخوابانید.به این ترتیب که گوشت را   با فلفل زنجبیل سیر وسس سویا مخلوط کرده و3 ساعت استراحت دهید.در انتها ارده وروغن را اضافه کرده6 ساعت در یخچال قرار دهید.

به سیخ کشیده کباب کنید.


کباب تری یاکی(تریاکی)
ساعت ۱٠:۱۳ ‎ب.ظ روز جمعه ۱٩ آذر ۱۳۸٩  کلمات کلیدی:

مواد لازم:

 

گوشت(راسته گوساله یا گوسفند یا فیله گوسفند)یا مرغ 500گرم

سیر کوبیده 5-4 حبه

سس تری یاکی(تریاکی)  5 ق غ برای مزه دار کردن  و4 ق غ برای سرو

طرزتهیه:

گوشتها را چهار گوش خرد کنید وبا مواد کاملا مزه دار کنید و2 ساعت در یخچال استراحت دهید وسپس به سیخ کشیده روی کباب پز قرار دهید تا زمانیکه رنگ آن عوض شود سپس دوباره سس بزنید و باز هم روی حرارت قرار دهید چند بار حین پخت سس بزنید.

سپس در بشقاب کشیده سس گرم تریاکی بزنید.

سس تریاکی:نوعی سس با طعم شور وشیرین

سس سویا۵/٠ پیمانه

سیر خمیر شده ١عدد

شکر ١ ق م

زنجبیل ١ ق چ

سرکه ١ ق غ

روغن ٣ ق غ

تمام مواد را میکس کنید.

شیما گلکار کارشناس آشپزی بین المللی


سالاد نخود
ساعت ٩:٢۱ ‎ب.ظ روز دوشنبه ۱٥ آذر ۱۳۸٩  کلمات کلیدی:

موادلازم:

نخود پخته ٢پیمانه

کدوخورشتی ٢عدد

پنیر گوسفندی  ١پیمانه

سس١:روغن زیتون ٢ق+آب لیمو ترش ورنده پوست آن+سرکه بالزامیک ٢ق+نمک وفلفل

سس٢:ماست چکیده+سیر کوبیده شده ٢حبه+سبزی معطر خشک+نمک وفلفل

کدوها را ورقه کرده ودر تابه گریل چرب شده کباب کنید وسپس با نخود وپنیر (لیقوان)مخلوط وهمراه با سس سرو کنید.

 

شیما گلکار-کارشناس آشپزی بین المللی


رشته پلو
ساعت ۸:٤۳ ‎ب.ظ روز دوشنبه ۱٥ آذر ۱۳۸٩  کلمات کلیدی:

مواد لازم برای 4 نفر:

برنج  3پیمانه

رشته پلویی  2/1 و1 پیمانه

نخود پخته 1 پیمانه

گوشت چرخ کرده 400 گرم

پیاز رنده شده 1 عدد

آرد 4 ق غ

خرمای هسته گرفته150 گرم

کشمش بی دانه 1 پیمانه

پیاز داغ   5-4 ق غ

روغن یا کره

نمک وفلفل

طرز تهیه:

گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده ورز دهید ونمک وفلفل اضافه کنید سپس به صورت گلوله های کوچک در آورده در آرد بغلطانید وسپس در روغن سرخ کنید.

برنج را از قبل خیس کنید وسپس در آب جوش ریخته وسپس در اواخر پخت نخود پخته ورشته را اضافه کنید و بعد از 3 دقیقه آبکش کنید.

گوشتها را لابلای برنج ریخته وهمراه با زعفران برنج را دم کنید.

خرما وکشمش را در مقداری کره تفت دهید وهمراه با پیاز داغ ظرف را تزیین کنید.

 

شیما گلکار-کارشناس آشپزی بین المللی


پاستا آلفردو ومرغ
ساعت ٧:٤٠ ‎ب.ظ روز شنبه ۱۳ آذر ۱۳۸٩  کلمات کلیدی:

مواد لازم برای 4 نفر :

پیاز متوسط خلال شده  2عدد

سینه مرغ خرد شده 400گرم

خامه 2 پیمانه

جعفری 4 ق غ

پنیر پارمزان  5/1 پیمانه

کره  50 گرم

اسپاگتی 600 گرم

سیر 3 حبه

جوز هندی رنده شده 2/1 عدد

نمک وفلفل ساییده شده   به میزان لازم

طرز تهیه:

پاستا را در آب جوشانده بعد از 10دقیقه آبکش کنید و2/1 از آب آنرا نگاه دارید.

در تابه ای کره وسیر را ریخته سپس پیاز را اضافه وتفت دهیدتا شفاف شود.سپس 

سینه مرغ را اضافه نموده تفت دهید تا مرغها پخته شودونمک وفلفل اضافه کنید.

تابه را از روی حرارت برداشته وبه آن خامه و 2/1 پنیر وجعفری را اضافه کنید.

پاستا را به این سس افزوده و از آبی که اسپاگتی را در آن پخته وآبکش کرده اید2/1 پیمانه به سس اضافه کنید وبگذارید3-2 دقیقه حرارت ببیند سپس با بقیه پنیر و جوز رنده شده سرو کنید.

 

شیما گلکار -کارشناس آشپزی بین المللی


پلو فرانسوی(لیموزین)
ساعت ٧:٢٢ ‎ب.ظ روز شنبه ۱۳ آذر ۱۳۸٩  کلمات کلیدی: