رازهای قاشق طلایی

آموزش آشپزی و اطلاع رسانی

سالاد گریپ فروت
ساعت ٤:٥٧ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ٢۱ بهمن ۱۳۸٩  کلمات کلیدی:
گریل ساندویچ
ساعت ٤:٤٢ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ٢۱ بهمن ۱۳۸٩  کلمات کلیدی:
تفاوت برنج سفید وبرنج قهوه ای
ساعت ۱:٠۱ ‎ب.ظ روز یکشنبه ۱٧ بهمن ۱۳۸٩  کلمات کلیدی:

تفاوت برنج سفید با برنج قهوه ای

برنج

تفاوت بین برنج قهوه ای و سفید تنها در رنگ آنها نیست. دانه کامل برنج دارای چندین لایه می باشد. اگر فقط یک لایه خارجی آن را برداریم، آنچه نامیده می شود، برنج قهوه ای است. در اثر این فرایند، مواد مغذی موجود در برنج، به مقدار خیلی کم از بین می روند.

حال اگر برنج قهوه ای آسیاب شود، مقدار زیادی از لایه های دانه برنج به همراه سبوس و مواد مغذی آن از بین می روند و آن چه باقی می ماند، همان برنج سفید است.

در طی آسیاب کردن برنج قهوه ای و تبدیل آن به برنج سفید،67 درصد ویتامین ب3، 80 درصد ویتامین ب1 ، 90 درصد ویتامین B6 ، نصف منگنز، نصف فسفر، 60 درصد آهن و تمامی فیبرهای محلول و اسیدهای چرب ضروری موجود در آن از بین می روند.

منبع:   سایت تبیان                                                         www.tebyan.net


پلو قهوه ای با سبزیجات
ساعت ۱:۳٤ ‎ق.ظ روز پنجشنبه ۱٤ بهمن ۱۳۸٩  کلمات کلیدی:
استیک مرغ با سس پرتقال وانبه
ساعت ۳:٢٩ ‎ب.ظ روز شنبه ٩ بهمن ۱۳۸٩  کلمات کلیدی:
رژیم دیابتی
ساعت ۱:٥٠ ‎ق.ظ روز یکشنبه ۳ بهمن ۱۳۸٩  کلمات کلیدی:
 
 

رژیم دیابت


مقایسه انواع گوشت سفید
ساعت ٢:٢٤ ‎ق.ظ روز شنبه ٢ بهمن ۱۳۸٩  کلمات کلیدی:
گوشت  مرغ

گوشت بوقلمون نسبت به گوشت قرمز و گوشت مرغ و بلدرچین، کالری کمتری دارد. علت آن هم مقدار چربی کمتر آن نسبت به سایر گوشت‌ها، حتی گوشت مرغ است. کلسترول گوشت بوقلمون هم در مقایسه با گوشت مرغ و گوشت قرمز بسیار کمتر است.

گوشت مرغ یکی از انواع گوشت سفید است که توسط اکثر افراد مصرف می شود. اما بد نیست بدانید که گوشت سایر پرندگان هم ارزش غذایی بالایی دارد و گنجاندن آنها در برنامه‌ غذایی روزمره مفید است.

 

در رابطه با گوشت انواع پرندگان و ارزش غذایی آنها گفتگویی با دکتر میترا زراتی، متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی داشته‌ایم.

 

بر گرفته از سایت:

انجمن داروسازان جوان                                       www.pharamacist1.org